Työpalvelusta apua arkeen!

Tarvitsetko apua arjen askareisiin, viikonlopun tai loman ajaksi?  Riihimäen 4H-yhdistyksestä löydät innokkaan nuoren avuksi - tilaa 4H-työnuori töihin!

Riihimäen 4H-yhdistyksen työpalvelu työllistää nuoria alueellisesti. Työnuoret toimivat monenlaisissa työtehtävissä ja arjen apulaisina.

Työpalvelustamme voit tiedustella luotettavaa ja reipasta työntekijää esimerkiksi ulkoiluttamaan lemmikkiäsi, tekemään viikkosiivousta, leikkamaan nurmikkoa, tekemään pihatöitä tai hoitamaan pieniä kauppa-asioita.

Työnuori on 15-24-vuotias työpalvelukoulutuksen käynyt nuori, jonka avulla helpotat arkeasi ja voit vihdoin tehdä sen kevätsiivouksen tai piharemontin! Apulaisen tilaaminen on helppoa, ja samalla annat nuorelle mahdollisuuden ansaita omaa rahaa, saada työkokemusta ja itsevarmuutta työntekoon.

Voit myös auttaa läheisiäsi tilaamalla ikä-ihmiselle ulkoiluseuraa, kantoapua kauppareissulle tai vaikka lastenhoitajan ystävälle lahjaksi! 

4H-yhdistys toimii nuoren työnantajana ja hoitaa nuoren palkanmaksun sekä työnantajavelvoitteet. Asiakas maksaa työtuntien mukaisen laskun.

Ota yhteyttä

riihimaki@4h.fi

050 325 1447


Tilauslomake