Minustako 4H-dogsitter?

Kaksi Dogsitter-kurssia järjestetään 1.-2.2. ja 29.-1.3. viikonloppuina. Kurssi yhteistyössä Lopen 4H-yhdistyksen kanssa. Lisätietoa ja ilmoittautumiset Lopen yhdistyksen nettisivuilla osoitteessa https://loppi.4h.fi/nuorille/kurssit/dogsitter-koulutus/.

4H-dogsitterit ansaitsevat työllään omaa rahaa ja saavat arvokasta työkokemusta. Dogsitterinä pääsee tietenkin myös touhuamaan eläinten kanssa, vaikka oman lemmikin ottaminen olisikin mahdotonta esim. muun perheen allergioiden vuoksi.

 

4H-dogsitteriksi pääsee suorittamalla 4H-yhdistyksen järjestämän, n. 80 tunnin mittaisen 4H-dogsitterkurssin. Kurssille voi osallistua sinä vuonna, kun täyttää 14 vuotta. Kurssilla opetellaan koiran perushoitoa teoriassa ja käytännössä. Usein kursseilla käydään myös tutustumiskäynneillä, ja yhteistyötä tehdään mm. eläinlääkärin tai eläinsuojelukeskuksen kanssa.

Kurssilla tutuksi tulevat koiran hoito turkinhoidosta ruokintaan. Lisäksi huomiota kiinnitetään koiran käyttäytymiseen ja käsittelyyn sekä eri rotuihin erityispiirteineen. Kurssilla perehdytään erilaisiin koiraharrastuslajeihin ja opetellaan ensiapua. Jokainen osallistuja saa osallistumisestaan tanakan tietopaketin, johon on helppo palata aina kun tarvetta lisätiedolle tai kertaukselle ilmenee.

Kurssin käyneet 4H-dogsitterit voivat liittyä 4H-yhdistyksen dogsitterlistalle, ja näille dogsittereille 4H-yhdistys välittää asiakkaita tilausten mukaan. Dogsitter-peruskurssin jälkeen on mahdollista osallistua erilaisiin jatkokoulutuksiin, retkille tai leireille.

 

Lisätietoja:

Raisa Helenius p. 050 325 1447     


Oletko kiinnostunut dogsitterkurssista? Lähetä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä, kun kurssi järjestetään

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.