Lemmikinhoito

4H-dogsitter hoitaa palkkiota vastaan koiria ja muita lemmikkieläimiä kuten kissoja. Lemmikille voi tilata dogsitterin matkan ajaksi tai silloin, kun oma arki on niin kiireistä, että esim. koiran ulkoiluttamiseen ei jää aikaa.

 

Mitä 4H-dogsitter tekee?

4H-dogsitter on koulutettu nuori, joka palkkiota vastaan hoitaa koiria ja muita pikkulemmikkejä. Yleensä hoitotehtäviin kuuluu koirien ulkoilutusta, mutta etenkin viikonloppuisin ja loma-aikoina tehtäviin kuuluu myös pidempiaikaista täysihoitoa, joko asiakkaan tai dogsitterin kotona. Dogsitterin apua tarvitaan välillä myös koiranäyttelyssä tai muissa tapahtumissa. Myös kissojen ja muiden pienlemmikkien hoito, seuranpito ja ruokkiminen omistajan poissaollessa sopivat dogsitterin tehtäviksi.

Koska 4H-dogsitterit ovat pääasiassa koululaisia, voivat dogsitterit arkisin ottaa töitä pääsääntöisesti klo 15 jälkeen. Yksi 4H-dogsitter hoitaa enintään kolmea saman talouden koiraa.

Jokaisesta hoitotehtävästä laaditaan eläimen omistajan kanssa kirjallinen hoitosopimus. Sopimukseen kirjataan mm. hoito-ohjeet ja yhteystiedot.

 

Mistä saan 4H-dogsitterin lemmikilleni?

Riihimäen seudun 4H-dogsitterit välittää Riihimäen 4H-yhdistys, p. 050 325 1447.

 

Mitä 4H-dogsitter-palvelu maksaa?

Dogsitterit kuuluvat paikkakuntansa 4H-yhdistykseen, joka välittää dogsittereitä koiran ja muiden lemmikkieläinten hoitotehtäviin sekä hoitaa lakisääteiset työnantajavelvoitteet ja mm. vakuuttaa dogsitterit. Asiakkaalle 4H-dogsitterin palkkaaminen on helppoa: maksaminen tapahtuu laskulla ja 4H hoitaa palkanmaksun nuorelle.

Dogsitter-palveluhinnasto

4H-Dogsitter-toiminnassa nuoret oppivat työelämän perussääntöjä sekä vastuuta ja saavat mahdollisuuden ansaita omaa rahaa. Dogsitter-toiminta tarjoaa nuorille mahdollisuuden toimia koirien kanssa siinäkin tapauksessa, että kotiin ei voida omaa koiraa ottaa.

 

Lisätietoja:

Raisa Helenius p. 050 325 1447